Agroturystyka - geneza i definicje |
|
Agroturystyka – definicje |
|
00:00:00 |
|
Zrównoważony rozwój agroturystyki |
|
00:00:00 |
|
Test – Czy agroturystyka to działalność dla mnie? |
|
00:00:00 |
Przepisy prawne w agroturystyce |
|
Ustawy i przepisy prawne w działalności agroturystycznej |
|
00:00:00 |
Warunki sanitarne i żywienie w gospodarstwach agroturystycznych |
|
Jak przygotować się do żywienia przybyłych do gospodarstwa gości? |
|
00:00:00 |
|
Wymagania techniczno – sanitarne przy prowadzeniu żywienia |
|
00:00:00 |
|
Podsumowanie rozdziału 1-3 |
|
00:00:00 |
Jakość i bezpieczeństwo w agroturystyce |
|
Kategoryzacja usług w turystyce wiejskiej |
|
00:00:00 |
|
Organizacja bezpiecznego wypoczynku |
|
00:00:00 |
Przyjmowanie gości krok po kroku |
|
Jak przygotować gospodarstwo na przyjmowanie przybyłych gości? |
|
00:00:00 |
|
Podsumowanie rozdziału 4-5 |
|
00:00:00 |
Rozwój gospodarstwa agroturystycznego |
|
Działania marketingowe w agroturystyce |
|
00:00:00 |
|
Rozwój i specjalizacja turystyki wiejskiej |
|
00:00:00 |
|
Dywersyfikacja usług w agroturystyce |
|
00:00:00 |
Rezerwacja i regulamin pobytu |
|
Systemy rezerwacji |
|
00:00:00 |
|
Regulamin pobytu |
|
00:00:00 |
|
Podsumowanie rozdziału 6-7 |
|
00:00:00 |
Zakończenie |
|
Zakończenie kursu Agroturystyka, przedsiębiorczość na wsi |
|
00:00:00 |