|
Rodzaje przyjęć i sposób ich organizacji |
|
00:00:00 |
|
Niezbędny sprzęt – kieliszki, sztućce, zastawa i bielizna stołowa |
|
00:00:00 |
|
Zasady ustawienia, nakrywania i dekorowania stołów |
|
00:00:00 |
|
Układanie menu |
|
00:00:00 |
|
Serwowanie potraw czyli sztuka podawania posiłków |
|
00:00:00 |
|
Zasady przydzielania miejsc przy stole oraz podawania alkoholu |
|
00:00:00 |
|
Organizator – wymagania i obowiązki zawodowe |
|
00:00:00 |
|
Planowanie przyjęć – zadania |
|
00:00:00 |
|
Marketing usług |
|
00:00:00 |
|
Warsztat umiejętności interpersonalnych |
|
00:00:00 |
|
Zakończenie kursu Organizacja przyjęć okolicznościowych |
|
00:00:00 |